Beste fietstassen kopen

Fietstassen zijn er in veel soorten en maten. Zo zijn er kleine fietszakken en grote fietstassen, en kan je fietstassen kopen die speciaal gemaakt zijn om boodschappen te doen, om naar je werk of naar school te fietsen, of juist voor lange trektochten tijdens fietsvakanties.

Fietstassen vergelijken
Beste fietstassen kopen
Beste elektrische plooifiets kopen

Beste Elektrische Plooifiets kopen

Plooifietsen worden met de jaren steeds populairder en zijn superhandig voor dagelijkse reizigers en fietsliefhebbers. Tegenwoordig vind je een uitgebreid aanbod aan elektrische plooifietsen. De elektrische plooifiets is gemakkelijk op te bergen en neem je probleemloos overal mee naartoe. Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk je fiets meenemen en het laatste stukje naar je bestemming fietsen.

Elektrische plooifiets kopen

Beste telefoonhouders voor je fiets kopen

Een telefoonhouder is een ideale oplossing om je smartphone veilig te gebruiken op de fiets. Op zoek naar een goede telefoonhouder? Wij hebben alvast onze favorieten voor je opgelijst. Of raadpleeg meteen het volledige aanbod telefoonhouders.

Telefoonhouders bekijken
Beste telefoonhouder voor je fiets
Beste fietsdrager voor op de auto

Beste fietsdrager voor op de auto

Op zoek naar een goede fietsdrager voor de auto? Lees onze test en ontdek de verschillende fietsdragers. Bij het kopen van een fietsdrager zijn dan ook zeker een aantal zaken waar je goed over na moet denken.

Fietsdragers vergelijken

Beste fietsschoenen kopen

Nog niet zeker welke fietsschoenen geschikt voor je zijn? In dit uitgebreid blogartikel lees je meer over de beste fietsschoenen voor je fietsvakantie en waarop je kan letten bij je volgende aankoop.

Fietsschoenen kopen
Beste fietsschoenen kopen
Beste fietsspiegel kopen

Beste fietsspiegel kopen

Een fietsspiegel bevordert je veiligheid tijdens een namiddagje fietsen. Heb je fysiek moeite om achterom te kijken? Dan is een fietsspiegel de ideale oplossing. Hiermee heb je een beter overzicht over wat er achter je aan het gebeuren is in het omringende verkeer.

Beste fietsspiegel kopen

Beste fietsverlichting kopen

Wanneer je in het donker fietst heb je goede fietsverlichting nodig voor jouw eigen veiligheid: je wil zowel zien als gezien worden. Dit is het geval wanneer je in het donker naar huis fietst vanaf je werk of uit school, maar ook wanneer je regelmatig in het donker nog een rondje op je racefiets of door het bos op de mountainbike gaat maken.

Fietsverlichting kopen
Beste fietsverlichting kopen
Beste fietsnavigatie kopen

Beste fietsnavigatie kopen

Welke fiets GPS of fietsnavigatie je moet kopen hangt dan ook af van jouw activiteit en voorkeuren. We zetten hieronder de factoren waar je rekening mee moet houden op een rijtje en onze favoriete fietsnavigaties!

Beste fietsnavigatie kopen

Beste fietsslot

Het is nooit leuk om je fiets te willen ophalen om er vervolgens achter te komen dat deze er niet meer is. Gelukkig kan je met een goed fietsslot diefstal voorkomen.

Beste fietsslot kopen
Beste fietssloten kopen vergelijken

Nog meer digitale reisgidsen downloaden?
Ontdek ze in onze webshop